woensdag 22 december 2010

GARMIN GPS nüvi 1390T Europa

GARMIN GPS nüvi 1390T Europa

Garmin zorgt voor veilig en zuinig rijden met de GPS nüvi 1390T Europa. Dit navigatiesysteem beschikt onder andere over het ecoRoute-programma, een Bluetooth aansluiting en een rijstrookassistent.

Garmin heeft, uit milieu-overwegingen, de 1390 uitgerust met een ecoRoute-functie, waarmee het brandstofverbruik wordt aangepast. Tevens krijgt u een overzicht van het aantal gereden kilometers, de verbruikte brandstof en de CO2-uitstoot per reis, per maand of per jaar.De bijzonder nauwkeurige nüvi 1390-T beschikt over Text-to-Speech en een rijstrookassistent, voor een perfecte navigatie. Het 4,3 inch breedscherm is duidelijk leesbaar.Ook aan veiligheid is gedacht, want deze Garmin is voorzien van een waarschuwingssysteem bij snelheidsovertredingen en geeft een geluidssignaal af bij localisatie van flitspalen.De GPS nüvi 1390T van Garmin, geleverd met een TMC-sensor, zorgt voor comfortabel en veilig navigeren.

Als er, binnen 30 dagen volgend op de eerste ingebruikneming (= eerste verbinding met de satelliet), een recentere versie komt van de voorgeïnstalleerde kaart kunt u deze gratis downloaden op de site van Garmin.

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten