zaterdag 6 november 2010

Chiptuning ECU vanaf bouwjaar 1998

Wij hebben de techniek, kennis en ervaring om de complete motorkarakteristiek aan te passen. Zo kunnen we meer vermogen creëren, het koppel verleggen of beter verdelen. Ook verdwijnt een eventueel turbogat, u beschikt altijd over een optimaal vermogen. We kunnen er zelfs voor zorgen dat uw auto zuiniger rijdt, u kunt veel brandstof besparen!!

Dat alles op een veilige en uiterst betrouwbare manier door de ECU softwarematig te optimaliseren. De software kan altijd weer terug gezet worden zoals hij uit de fabriek kwam!

Bij Hottuning wordt de auto altijd zeer verantwoord gechipt, met kwaliteit en veiligheid voorop! Uw auto is niet de eerste die Hottuning chipt en zal ook zeker niet de laatste zijn, velen hebben al super ervaringen opgedaan met Hottuning ECU optimalisatie.

 

Hottuning kijkt per auto wat de mogelijkheden zijn. Het is dus geen simpel stukje software of kastje wat voor de ECU wordt geplaatst, maar echt uniek geschreven motormanagement software voor uw auto.

voor meer info chris@hottuning.be

Hottuning LimburgElderseweg 145 B 3700 Tongeren M. 0476/ 93 23 46

Voor ons filiaal in Tongeren:bezoek en/of afhalingen mogelijk maar gelieve ons eerst telefonisch te contacteren, momenteel alleen op afspraak mogelijk

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten