zondag 29 augustus 2010

Garmin 3760

Garmin 3760 Beste,Ik verkoop mijn Garmin 3760T, is amper een maand oud in perfecte staat zonder krassen en met factuur. Nieuwprijs 299 euro.Verkoop het toestel voor 250 euro en met een beschermhoes twv 30euro. Je doet dus een profijt van 80 euro.Navigeren in stijl

De Garmin Nuvi 3760T Europa Premium combineert praktisch navigatiegemak met stijl én een haarscherpe beeldweergave. De superslanke en gestroomlijnde behuizing is een echte blikvanger, maar ook de schitterende kaartweergave is een feest voor je netvliezen dankzij de hoge resolutie. Het uiterst gevoelige scherm reageert onmiddellijk op bewegingen van je vingertoppen. Dankzij de zeer intuïtieve bediening is het draaien van de kaart en in- en uitzoomen kinderspel. En dankzij de ingebouwde bewegingssensor schakel je heel makkelijk tussen de portret- en landschapweergave. De fraaie Garmin Nuvi 3760T Europa Premium tilt navigatiegemak naar een hoger plan.

Premium Traffic en EcoRoute

Je gaat goed voorbereid op pad met de Garmin Nuvi 3760T. Premium Traffic brengt je namelijk uitvoerig en snel op de hoogte van de actuele verkeerssituatie. Deze uitgebreide dienst geeft daarnaast ook de vaste flitslocaties aan, zodat je tijdig vaart mindert als je een snelheidscamera nadert. En je bespaart ook nog eens tijd en brandstof dankzij EcoRoute. Deze functie schotelt je een route voor waarbij je zo min mogelijk brandstof verbruikt. Met de veelzijdige Nuvi 3760T bespaar je tijd én geld.

Fotonavigatie

De Nuvi 3760T ondersteunt fotonavigatie waardoor onbekende plaatsen echt tot de verbeelding spreken. Via Garmin Connect Photo download je een foto met locatiedata, en vervolgens leidt het systeem je er feilloos heen. Je haalt naar hartenlust extra informatiebestanden binnen, want de opslagruimte breid je heel makkelijk uit via de microSD-geheugenkaartsleuf. Met de Garmin Nuvi 3760T kom je niet voor verrassingen te staan.

De kaartdekking van de Garmin Nuvi 3760T omvat: Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland. Hoofdwegen van Albanië, Belarus, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Moldova, Montenegro, Oekraïne en Servië

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten